Cele mai frecvente intrebari

Q&A

Cu ce te vei delecta in restaurantul Delimarche?

Ti-am pregatit multe surprize in restaurantul Delimarche, insa stim ca mancarea, gustul si varietatea acesteia, este ceea ce conteaza cu adevarat. De aceea, in fiecare zi, in restaurant vei gasi 4 statii live cooking si un modulul dedicat meniului standard.
Vitalien:

Imbinand principiile unui stil de viata sanatos si activ, cu ultimele tendinte in domeniu, gustul rafinat al preparatelor si ingredientelor fresh, Vitalien iti ofera zilnic sansa de a nu te abate de la regimul tau. Cuvinte cheie: fresh, natural, sanatos. Aici vei gasi salate pe care ti le vei personaliza dupa gustul propriu, smoothie-uri sau preparate realizate in colaborare cu nutritionistul nostru, Medicul Florin Balanica.

Street Food:

Aparitia fenomenului street food a schimbat de-a lungul timpului comportamentul de consum din Romania, iar potentialul de crestere al conceptului pe piata a determinat multe restaurante sa introduca in meniu preparate cu acest specific. Cuvinte cheie: urban, multicultural, tineresc. Nimeni nu va refuza, macar din cand in cand, un kebab, carnati suculenti ca in Frankfurt, un hot dog sau un cornet de fish & chips. Ingrediente magice si arome imbietoare ce nu te vor lasa indiferent.

Urban Wok:

O adevarata calatorie culinara in care gusturile, aromele si combinatiile de ingrediente se intalnesc pentru a-ti crea o experienta deosebita. Lasa-te si tu inspirat de exotismul si diversitatea bucatariei asiatice!

Pizza/Pasta:

Daca pizza si pastele se numara printre preferatele tale, atunci modulul dedicat acestora o sa fie destinatia ta. Gusturi autentice si un bucatar de origine te vor fermeca si te vor transforma intr-un consumator fidel.

Bistronomie:

Daca nu te-am convins cu niciunul dintre conceptele noastre de live cooking, te asteptam zilnic la modulul Bistronomie unde vei gasi cel putin 2 variante de supe/ ciorbe, 8 feluri principale, incluzandu-le pe cele de POST si VEGETARIAN.

Ce invitat surpriza te asteapta sa va intalniti?

Semifinalist in emisiunea “Chefi la cutite”, Chef Silviu Nedelea, si-a inceput cariera ca ucenic la Casa Capsa, iar la cei 38 de ani se poate mandri deja cu un parcurs profesional de invidiat ce i-a oferit sansa de a gati pentru multe personalitati, locale si internationale, printre care: George Bush, Silvio Berlusconi, Angela Merkel. Momentul sau de aur, asa cum insusi Chef Nedelea afirma, a fost insa servirea Regelui Mihai.

Incepand de luni, 18 martie, Chef Silviu Nedelea vine in restuarantul Delimarche, o data pe saptamana, pentru a-ti oferi sansa de a te bucura si tu de faimoasele sale preparate.

Un adevarat show de live cooking unde abilitatea, pasiunea pentru arta culinara si inovatia, se impletesc intr-o atmosfera de voie buna al carei ingredient principal esti chiar TU.

Cum poti plati in restaurantul Delimarche?

Pentru ca suntem interesati de confortul tau, in locatie poti plati prin toate metodele de plata.

cash;

card bancar;

badge angajat ( alimentat in prealabil);

tichete de masa.

Cum iti poti alimenta badge-ul de angajat?

  1. Online, direct in browserul de web, dacia.portal.deligroup.ro ( cu user si parola obtinute la casa de plati);
  2. La Coffee Corner-Cafe Deux ( in lobby);
  3. La Info Desk ( in restaurant).

Diversitate, varietate

Incepand cu luna noiembrie, in locatia Delimarche vom introduce meniul de toamna-iarna. In elaborarea acestuia am tinut seama de precizarile dumneavoastra si, de aceea, vom avea mai putin curcan, radacinoase, legume europene etc.

Restrictii alimentare

Persoanele care au restrictii alimentare severe pot lua legatura cu Directorul de Calitate (cristina.teodorof@deligroup.ro), care impreuna cu dumneavoastra si, la nevoie, cu Dr. Florin Ioan Balanica va gandi un plan de meniu separat si dedicat problemelor dumneavoastra specifice.

Produse cumparate din piata, de la producatori

Intrucat dispunem de un Sistem de Management al Calitatii si Sigurantei Alimentului integrat, toate achizitiile produselor noastre, de orice natura, se realizeaza in urma unui proces de evaluare si selectie a furnizorilor. Avem astfel siguranta ca toate produsele selectionate sunt certificate, verificate, controlate si conforme cu normele sanitar veterinare in vigoare. Cu alte cuvinte, ca toata materia prima folosita este sigura pentru consumatori. Totusi, un procent important de legume si fructe, fie pregatite sau servite ca atare, provine prin furnizorii nostri de la producatori locali.

Intrebare

Nu ai gasit raspunsul pe care-l cautai?

Daca nu ai gasit, inca, raspunsul la intrebarile tale, scrie-ne folosind formularul de mai jos. Vei primi in cel mai scurt timp un raspuns, iar pentru a ne asigura ca si colegii tai au informatia necesara, vom urca in aceasta sectiune intrebarea ta si raspunsul nostru.
Pentru orice nelamuriri pentru care ai nevoie de un raspuns rapid, reprezentantul nostru de la Info Desk, iti sta la dispozitie.

    LUNI-VINERI

    Restaurant Delimarche

    Mic dejun: 8:30-10:00
    Pranz: 11:00 – 14:30
    Urban Wok: 11:00 – 14:30
    Pizza: 11:00 – 14:30

    Cafe Deux

    07:00 - 17:00

    Bdl. Preciziei nr. 3G

    mirela.goata@deligroup.ro

    0747.039.254


     Delimarche © 2024. All Rights Reserved.